Web Tasarım

image
image
image
image

Web Tasarım

Web Tasarım newsoftec web tasarım konusunda uzman ve deneyim kadrosuyla sizlere web tasarım, yazılım ve tasarım hizmeti sunmaktadır. Newsoftec  hazır tasarım ve yazılımlardan kaçınarak firmaların kurumsal yapılarına uygun ve yenilikçi internet siteleri üretmeyi kendine ilke edinmiştir. Web Tasarımı yaparken her türlü kullanıcının rahat kullanması için kullanıcı dostu siteler oluşturmaktayız. Tasarımlarımızı güncel teknoloji ile desteklemekteyiz. Bir internet sitesinden daha fazlasını müşterilerimize vermeyi hedeflemekteyiz. İnternet sitesini müşterilerimizin istekleri doğrultusunda tasarlayıp, müşterinin hayalindeki internet sitesini oluşturmaktayız. Kurumsal internet sitesi oluştururken firmanın kurumsal renkleri ve kurumsal çalışmaları dikkate alınarak hazırlanmaktadır.

image Çözümlerimiz

Web Tasarım

Standart kalıpların dışına çıkmak isteyenler için biz buradayız

1

Seo Uyumlu

SEO uyumu, bir web sitesinin arama motorlarında daha iyi sıralama alması için önemlidir. Bu uyum, web sitesinin içeriği, anahtar kelimeleri, başlıkları ve meta açıklamaları gibi faktörlere göre belirlenir. Doğru anahtar kelime kullanımı, kaliteli içerik ve düzenli güncellemeler, web sitenizin SEO uyumunu artırabilir. Ayrıca, mobil uyumluluk, hızlı yükleme süreleri ve doğru yapılandırma gibi teknik faktörler de SEO uyumuna etki eder. Tüm bu faktörler, web sitenizin arama motorlarında üst sıralarda yer almasına yardımcı olabilir.

2

Çoklu Dil

Çoklu dil desteği, kurumsal bir web sitesinin küresel erişimini artırır ve uluslararası müşterilerinizi çeker. Bu, sitenizi daha erişilebilir hale getirerek, markanızın uluslararası pazarda bilinirliğini artırabilir. Ayrıca, çoklu dil desteği, müşteri memnuniyetini artırabilir ve işletmenizin küresel bir vizyonla dünya genelinde rekabet edebilir hale gelmesini sağlayabilir.

image
image